Hagelschade

De toestroom van schademeldingen was echter veel groter dan wij hadden verwacht. Hierdoor konden wij het niet waar maken iedereen binnen 2 weken terug te bellen om een afspraak in te plannen. Onze excuses en hopelijk ook uw begrip hiervoor. Bij een hagelbui van deze omvang komen diverse zaken kijken die zeer tijdrovend zijn.

Wat houdt dit voor de huidige aanmeldingen in?

Wij werken met een team van specialisten waar wij trots op zijn. Er wordt gewerkt  volgens hoogwaardige kwaliteitsnormen, waarmee wij ook garantie kunnen garanderen. Wekelijks worden er zo?n 50 voertuigen met hagelschade hersteld. Auto?s waarbij tevens sprake was van ruitschade zijn als eerste aangepakt en worden nu hersteld. Wij zijn daarom nu volop aan het plannen en houden hierbij ook rekening met uw vakantieplannen; iedereen komt aan de beurt!

Gezien de vele schademeldingen doen wij nog een beroep op uw geduld. Wij vragen hiervoor uw begrip en danken u voor uw medewerking.

Mocht u op eniger wijze door de lange(re) wachttijd hinder ondervinden in welke vorm dan ook, aarzel niet en neem direct contact met ons op bij voorkeur per mail hagel@autoschadehagen.nl.

Vermeld in uw e-mail a.u.b. het kenteken van uw auto, zodat wij uw gegevens erbij kunnen zoeken. We gaan dan direct kijken hoe wij uw specifieke situatie kunnen oplossen.